Heb jij al een winterjas aangeschaft voor het najaar? Wij hebben ontzettend leuke winterjassen voor iedere dame. In dit artikel laten wij je graag onze favorieten zien van de merken Maison Scotch, Opus en Geisha! Daarnaast hebben wij ook voor de reizende dames fijne vestjassen. Kijk snel mee en laat je inspireren.

Maison Scotch

Maison Scotch is één van onze favoriete merken. Modieus, met toffe prints en mooie items. Dit seizoen hebben wij diverse winterjassen van Maison Scotch in het assortiment, zoals bovenstaande mantels. Naast de donkerblauwe en geruite variant, hebben wij ook nog een effen grijze mantel en een donsjack. Zo is er voor ieder wat wils bij! De rode sjaal is ook van Maison Scotch, een gedurfde combinatie maar wij vinden hem top!

Geisha & Opus

Ook Geisha en Opus hebben dit najaar prachtige jassen. Zo hebben wij van Geisha naast diverse korte en lange donsjacks, ook deze trendy mantel in een dierenprint. Deze mantel gaat ontzettend hard, wij snappen wel waarom! Combineer hem met een effen sjaal, of ga voor een felle kleur. Onze collega Nicole (rechts) draagt een jas van Opus, welke ook verkrijgbaar is in het lichtgrijs. Dit is een oversized model, wat je dit seizoen veel ziet!

De vestjas

Wanneer je veel in de auto zit, voor bijvoorbeeld je werk, is een dikke winterjas niet altijd prettig. Daarom hebben wij ook een aantal vestjassen in ons assortiment. Dikke vesten, welke prima als jas kunnen worden gedragen. Let wel op dat dit met de écht winterse dagen niet warm genoeg is! De geruite sjaal van Opus is ook een grote favoriet. Een heerlijke, warme sjaal om in weg te kruipen deze winter.

Zoek jij nog een winterjas? Wacht dan niet te lang! Op dit moment gaan de winterjassen erg hard. Om zeker te zijn van jouw favoriete model kun je onze winkel bezoeken. Hier vind je de contactgegevens en openingstijden.

Welke jas is jouw persoonlijke favoriet?