Tips voor een wintergarderobe

De dagen worden kouder, het is eerder donker, oftewel: de winter is in aantocht! Sommige dames vinden het erg lastig om te bepalen wat te dragen tijdens deze koude tijd. In dit artikel wil ik je daarom graag wat tips geven voor jouw wintergarderobe, lees je mee?

Begin met de basis: een winterjas

Wanneer je naar buiten gaat, is het natuurlijk erg belangrijk dat je een juiste winterjas hebt. Naast dat deze je moet beschermen tegen kou, is het ook belangrijk dat deze leuk staat. Er zijn natuurlijk tal van winterjassen: donsjacks, mantels, lange jassen, korte jassen: beslis dus eerst wat voor model jij wilt. Vervolgens kun je op pad om dé jas te zoeken die past bij jou. Bij Visser Mode vind je een breed assortiment winterjassen, wij helpen je graag aan het juiste model.

Maak setjes

Waar je in de zomer misschien makkelijk kiest voor een T-shirt of blouse met een jeans, wordt dit in de winter een stuk lastiger. Zorg er dus voor dat je een aantal setjes hebt waar je voor kunt kiezen. Sla een aantal mooie vesten of blazers in en combineer deze met een T-shirt of blouse. Zo kun je toch afwisselen én is het warm genoeg.

Sweaters, sweaters, sweaters

De winter is ook hét seizoen van de sweaters. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren, soorten, printjes en dessins. Zelf zijn wij dol op de basic sweater met een toffe print, perfect op een jeans. Naast dat ze heerlijk warm zijn, staan ze ook nog eens erg leuk. Bij Visser Mode vind je sweaters van onder andere Catwalk Junkie, Maison Scotch, Geisha en Street One.

Last but not least: vraag advies

Vind je het na deze tips nog steeds lastig om leuke setjes te kiezen voor de winter? Kom dan langs bij Visser Mode voor een persoonlijk kledingadvies. Onze professionele adviseuses helpen je graag met jouw nieuwe wintergarderobe! Wij kijken samen met je naar de stoffen, kleuren en items en creëren zo een perfect setje.

Wat is jouw favoriete seizoen? Voorjaar of najaar?