Over ons

Maak kennis met het team van Visser Mode

Iris - Visser Mode

Iris Hulsteijn

Eigenaresse

 

Iris is de eigenaresse van Visser Mode. Ze vindt inkoop en verkoop van de nieuwste trends het leukst om te doen. Haar favoriete merken zijn YAYA, Scotch & Soda en Refined Department. In haar vrije tijd brengt ze graag tijd door met haar gezin en houdt ze van sporten.

Gerdien - Visser Mode

Gerdien Hendriksen

Modeadviseur

 

Gerdien is al jaren een bekend gezicht bij Visser Mode. Ze vindt het totale verkoopproces leuk, van begin tot eind een klant goed helpen. Ook helpt ze graag een handje mee achter de schermen. Haar favoriete merken zijn Penn & Ink, Studio Anneloes, Nukus, Zoso en Opus. In haar vrije tijd gaat ze graag zwemmen, fietsen, lezen of een stuk wandelen in de mooie natuur.

Annelies - Visser Mode

Annelies Meekes

Modeadviseur

 

Annelies is al jarenlang een vast gezicht bij Visser Mode. De klant mooi aankleden is wat zij het liefste doet. Haar favoriete merken zijn Someday, Studio Anneloes, Penn & Ink en Opus. In haar vrije tijd gaat ze graag wandelen, tennissen of een fijn boek lezen.

Sylvia - Visser Mode

 Sylvia Wezinkhof

Modeadviseur

 

Sylvia is ook al flink wat jaartjes werkzaam bij Visser Mode. Ze vindt het ontzettend leuk om klanten te helpen en te adviseren, ze krijgt energie van het samenstellen van leuke setjes. Haar favoriete merken zijn Summum, Someday, Poools en Studio Anneloes. In haar vrije tijd is Sylvia graag met haar kleinkinderen, aan het wandelen of aan het lezen.

Fleur - Visser Mode

Fleur Rondeel

Weekendhulp

 

Fleur staat iedere zaterdag en koopzondag voor jullie klaar. Ze vind het super leuk om jullie te helpen en adviseren, ook is ze graag bezig met het omhangen van de winkel. Haar favoriete merken zijn Scotch & Soda, Circle of Trust en YAYA. In haar vrije tijd gaat ze graag volleyballen, shoppen of leuke dingen doen met vriendinnen.

Marjori - Visser Mode

Marjori Berenpas

Modeadviseur / Etaleuse

 

Marjori is sinds dit jaar werkzaam bij Visser Mode en houdt zich vooral bezig met de etalages en de winkelinrichting. Iedere keer is het weer een feestje om alle merken mooi in te hangen en te presenteren. Daarnaast helpt ze ook mee in de verkoop. Haar favoriete merken zijn YAYA, Shabbies en Summum. In haar vrije tijd houdt ze zich ook graag bezig met interieurstyling, maar houdt ze ook van tuinieren en kokerellen.

Wij staan voor u klaar met passend advies. Tot snel bij Visser Mode!

Team - Visser Mode