“Een eigen modezaak. Voor veel mensen een droom, voor mij nu al werkelijkheid”

IrisSinds 1 februari 2017 pas ik met veel passie op Visser Mode in Vorden. Ik voel me bevoorrecht dat deze succesvolle zaak onder mijn leiding verder mag worden uitgebouwd.

Henco en Tineke Elbrink hebben het stokje overgedragen. Het voelt geweldig. Inmiddels werk ik al twee jaar met veel plezier bij Visser Mode. Het was bij de start al de bedoeling om de zaak op termijn over te nemen. Daardoor stapte ik in een gespreid bedje en kreeg een prima leerschool. Ondanks mijn jonge leeftijd beschik ik al over de nodige ervaring in de modebranche. Ik doorliep de hbo-opleiding aan de TMO Fashion Business School in Doorn, werkte al eerder in een kledingwinkel en was actief voor het merk G-Star. Een eigen zaak kwam eerder op mijn pad dan verwacht. Gelukkig kan ik rekenen op fijne collega’s. We doen het bij Visser Mode echt als team.

Iris Hulsteijn

Maak kennis met het team van Visser Mode

Wij, Visser Mode, doen het als team. Wij willen mensen blijven verrassen, en zijn dan van mening dat er dan genoeg kansen zijn. Het team bestaat uit Iris Hulsteijn, Annelies Meekes, Gerdien Hendriksen, Sylvia Wezinkhof, Nicole Schoemaker, Fleur Rondeel en Martje Boselie.

Annelies

Annelies Meekes
Annelies is al 23 jaar werkzaam bij Visser Mode. Haar favoriete merken zijn Poools, Opus en Studio Anneloes. Annelies vindt het leuk om samen met de klant op zoek te gaan naar een leuke outfit. Ze geeft eerlijk advies en wil graag dat de klant blij naar huis gaat.

Gerdien

Gerdien Hendriksen
Gerdien is al ruim 23 jaar met veel passie werkzaam bij Visser Mode. Haar favoriete merken zijn Zoso, Yaya en Anna van Toor. Het leukste van haar werkzaamheden vindt ze het totale verkoopproces. Gezellig bezig zijn met klanten, zodat ze met een leuke set waar ze helemaal achter staan naar huis gaan.

Sylvia

 Sylvia Wezinkhof
Sylvia is 9 jaar werkzaam bij Visser Mode. De favoriete merken van Sylvia zijn Summum en Opus. Behulpzaam zijn en eerlijkheid vindt Sylvia belangrijk in haar vak. Klanten een eerlijk advies geven en tevreden de winkel uit zien gaan is waar zij voor gaat.

Nicole

Nicole Regelink
Nicole is al 15 jaar een vast gezicht bij Visser Mode. Nicole vindt het leuk om op een gezellige manier de klanten te woord te staan en neemt alle tijd voor de klant zodat deze met een tas vol leuks de winkel verlaat.

Fleur Rondeel
Fleur is sinds 6 jaar onze weekendhulp en je zult haar op vrijdagavond, zaterdag en de koopzondagen in de winkel zien. De favoriete merken van Fleur zijn Scotch & Soda, Circle of Trust en Opus. Fleur vindt het leuk om een gezellig praatje te maken met klanten en ze daarnaast te voorzien van een goed advies.

Martje

Martje Boselie
Martje is sinds 5 jaar werkzaam bij Visser Mode als assistent bedrijfsleider. Naast verschillende werkzaamheden op kantoor, zul je haar ook regelmatig in de winkel zien. De favoriete merken van Martje zijn Nukus, Zoso en Circle of Trust. Een gezellig praatje maken met klanten en ze vervolgens blij de deur uit zien gaan vindt Martje het leukst aan haar werk.

Marjori Berenpas