Hoe combineer ik een pantalon?

Tegenwoordig zien we de pantalon steeds vaker voorbij komen. Het is allang geen broek meer die alleen klassiek wordt gedragen. Ook bij de jonge en modieuze merken is de pantalon sterk aanwezig dit seizoen. Het blijkt dat dames het wel lastig vinden om deze broek juist te combineren. In dit stijlblog helpen wij je graag een handje op weg met het combineren van een pantalon.

Een pantalon van jonge merken combineren

Enkele van onze jonge merken welke één of meerdere pantalons in het assortiment hebben zijn Opus, Yaya, Someday, Street One en Maison Scotch. De modellen van de jonge merken hebben vaak een loose fit, waardoor ze rond de heupen wat losser vallen. Dit geeft een nonchalant effect, wat vooral voor de jonge doelgroep erg leuk is! Deze broek combineer je bijvoorbeeld met een sweater voor een stoere look. Draag onder de sweater een los kraagje of blouse om de outfit wat meer af te maken. Voor een geklede gelegenheid kun je de pantalon ook mooi combineren met een aangesloten blouse of blazer.

Een pantalon van modieuze merken combineren

Ook onze modieuze merken Expresso, Monari, 10Days en Anna van Toor hebben pantalons in de huidige collectie. Een groot verschil met onze jonge merken, is de pasvorm. De pantalons van onze modieuze merken vallen wat gekleder en hebben een slim of regular fit. Deze pantalons kun je het beste combineren met een mooie blouse of geklede top. Je kunt kiezen voor ton sur ton, of voor juist een pakkende kleur. Draag vooral waar jij je prettig bij voelt!

Zo zie je maar: een pantalon is onmisbaar in jouw garderobe! Kom dan langs bij Visser Mode en laat je inspireren door onze jonge, modieuze en klassieke merken. Wil je meer tips lezen over het samenstellen van jouw wintergarderobe? Lees dan ook onze andere blog.